Calculator Asigurare Auto

Calculator Asigurare Auto pentru cand ni s-a spus că trebuie să avem asigurare auto pentru o varietate de motive absolute. Ce s-ar întâmpla cu tine dacă ai fi într-un accident? Cine ar plăti pentru a repara masina ta? Ce ai conduce dacă mașina a fost în pentru reparații? Cum plătiți pentru a repara masina altcuiva dacă un accident a fost vina ta? Acestea sunt toate întrebările pe care ar trebui să fie te intrebi. De fapt, aceste întrebări foarte ne duce la unele dintre motivele pentru care au un plan de asigurare auto de încredere în loc economisește bani:

1. Screech, accident!

Sunete care nimeni nu vrea să audă. Guițatul pneurilor pe teritoriul gudron, criza de metal și sticlă se conecteaza cu un alt obiect solid. Realitatea nefericită este că accidente auto se întâmple și, dacă e vina ta sau nu, cineva trebuie să plătească. Nu va fi nici o mașină deteriorate, două, sau mai multe! Ideea este, nu se știe niciodată. Accidente sunt imprevizibile și nu se întâmplă în mod intenționat, de aceea se numesc accidente. Cum veți permite să se calculeze asigurarea auto, sau sa stabilească masina daca aveti un accident? Chiar dacă accidentul nu este vina ta, cealaltă parte nu poate avea asigurare auto, astfel încât costurile de reparație pentru vehicul cu motor vor fi concentrate pe tine si numai tu. Furculiță afară mii sau mai mult pentru reparații puteți lăsa fără nici un ban – și asta, dacă chiar ai bani la dispoziție pentru a stabili masina, în primul rând. Dacă mașina este scris în întregime de pe la accident, atunci ce? Cum veți permite să-l înlocuiască? Această primă lunară de asigurare a mașinii este de sondare mai atrăgătoare deja, nu-i așa?

2. Vinovat?

Daca esti vinovat pentru accident, v-ar fi mai bine pregătiți să plătească. Dacă nu au asigurare să acopere daunele pe care le-ați provocate vehicul altei persoane, va trebui să plătească din propriul buzunar. Nu au bani pe mana pentru a repara? Păcat, vă puteți găsi în unele probleme financiare grave. Toate acestea este asociat cu faptul că într-un fel nevoie pentru a îndepărta împreună bani pentru a repara masina proprie prea … și cer interzic sa prăbușit într-un vehicul de lux!

3. problemele de închiriere

Când aveți o politică globală de asigurare a vehiculului în loc, vi se va da o masina de închiriere de a conduce în timp ce a ta este reparat sau înlocuit. Acest lucru înseamnă că nu va fi dor de muncă, nu vor trebui să cheltuiască bani pe transport public costisitoare, și nu va trebui să cerșească prietenii și familia pentru ascensoare.

După cum vă pot spune de la aceste trei puncte de mai sus, având de asigurare a mașinii este absolut crucială atât pentru portofelul dumneavoastră și pentru propria liniște sufletească. Nu numai ca va economisi timp, bani și durere de inimă în cazul unei coliziuni, de asemenea, vă oferă liniște sufletească atunci știind că aveți de asistență rutieră și de mașini de închiriat în timp ce mașina este în pentru reparații care prevede că te iau pe un plan care include aceste opțiuni. E prea riscant să nu aibă asigurare. Banii pe care le petrece pe primele de fiecare lună va merge un drum lung în economisind bani mai târziu, în cazul unui accident. Magazin în jurul valorii de asigurare comparative din companii de renume si-ar putea găsi că acestea nu sunt nici măcar pe jumătate la fel de costisitoare ca te-ai gandit o data.